Olet täällä

Aikuiset verkossa

Etkot.fi

Onko kukkahattuilu sinusta ihan OK? Tuntuuko siltä, että päihdepolitiikan keskusteluja johtaa raha, ja inhimillinen ääni on pelkkää ininää jossain omien korvien välissä? Pohditko, onko muissa maissa ollenkaan alkoholihaittoja, vai keskittyykö ne pelkästään Suomeen? Etkot.fi on juuri sinua varten, se auttaa sinua ottamaan kunnon pohjat valintoihin!

Kukkakepposet - oletko joskus (vähän) kyllästynyt päihteistä käytävään keskusteluun?

Hyvä, niin mekin. Kukkakepposet-saitilla puolivallattomat somen päihdelähetystyöntekijät levittävät kriittistä ilosanomaa.

SomeLove - kun haluat olla ihana kaverillesi, lähetä nettirakkautta!

Me täällä EHYT ry:ssä seurataan paljon netissä käytävää keskustelua sekä osallistutaan siihen itsekin. Törmäämme välillä huonoon käytökseen, mutta onneksi kuitenkin enemmän positiivisiin viesteihin. SomeLove-saitti on vastaisku nimettömälle nettikiukulle - sen kautta voit jakaa positiivisia viestejä kavereillesi. Viestit voi lähettää anonyymisti tai omalla nimellä – sinä itse päätät. Lähettäminen on helppoa: valitse kategoria, viestin teksti ja tausta, lisää vastaanottajan sähköpostiosoite ja lähetä! Tehdään yhdessä kaikki enemmän tilaa nettirakkaudelle. Ollaan toisillemme arjen supersankareita.

Sosiaalisen median huoneentaulut

Me Verkkotyön yksikön työntekijät kohtaamme nuoria netissä joka viikko. Kokosimme huoneentaulut lasten ja nuorten sosiaalisen median käytöstä, joista toivomme olevan sinulle hyötyä. Ne tarjoavat tietoa ja vinkkejä kasvattajien tueksi sosiaalisen median käytöstä. Saat kaikki EHYT ry:n huoneentaulut käyttöösi linkin takaa.