EHYT BUENO

Olet täällä

BUENOa toimintaa nuorille!

31.08.2018
EHYTin uudessa BUENO-toiminnassa yhdistyvät EHYTin tutut 11–18 -vuotiaille nuorille suunnatut ehkäisevän päihdetyön toiminnot.

”Kun puhumme BUENOsta, puhumme kaikesta nuorille suuntaamastamme työstä. Se pitää sisällään nuorten kohtaamisen niin kouluissa kuin sosiaalisessa mediassa. Uuden brändin ansiosta voimme palvella nuoria entistä paremmin, ja nuori löytää itseään kiinnostavia juttuja helpommin”, kertoo Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Nuoret-osaston päällikkö Ilmo Jokinen.

”Nimi BUENO kuvaa toimintaamme hyvin ja edustaa arvojamme, sehän tarkoittaa mm. hyvää, terveellistä ja hienoa. Toivomme, että BUENO tarkoittaa jatkossa nuorille myös keskustelua, väittelyä ja mielipiteiden vaihtoa sekä kohtaamisia ja sitä kautta oman tien löytämistä”, jatkaa Jokinen.

Elokuun aikana avattiin uudet buenotalk.fi-sivut, joille on koottu kaikki nuorille suunnattu BUENO-toiminta. Somessa BUENO tottelee nimeä BuenoTalk. Toiminta näkyy somessa esimerkiksi pari kertaa vuodessa järjestettävänä chat-tapahtumana ja vlogeina YouTubessa. Lisäksi BuenoTalkin löytää Instagramista. BUENO-toiminnassa käsitellään muun muassa itsetuntoa, ihmissuhteita, päihteitä ja hyvinvointia.  

www.buenotalk.fi

Instagram: @buenotalk

Youtube: Bueno Talk

EHYT Bueno logo

 
X