BuenoTalk Live 12.4.2019

Päivämäärä: 
12.04.2019
Kellonaika: 
18:00 - 20:00
Kategoria: 
Tapahtumat

Bueno Talkin teemana on tällä kertaa pelaaminen ja peliyhteisöt. Tapahtumapäivä on perjantai 12.4. klo 18–20. Kaksituntisen tapahtuman tavoitteena on jumpata nuorten hoksottimia ja innoittaa pohtimaan, millaiset tekijät vaikuttavat niin omaan kuin peliyhteisön fiiliksiin.

Bueno Talk -livelähetystä luotsaa eSports-legenda Teemu Hiilinen. Chatissa on mukana vieraita, alan asiantuntijoita ja nuoria vastaamassa kiperiin kysymyksiin. Vahvistetut vieraat ilmoitetaan seuraavassa uutiskirjeessä. Lähetyksessä pallotellaan ajatuksia peliskenen leimoista. Oletko epäsosiaalinen pelifriikki tai ei mitään peleistä tietävä noobi? Onko sen pakko olla joko tai, vai voiko kenties samanaikaisesti olla onnistuja niin pelimaailmassa kuin sen ulkopuolellakin? Millaista pelaaminen on parhaimmillaan? Toisaalta mistä voi tunnistaa, jos pelaaminen ampuu pahasti yli?

Keskustelu avaa mahdollisuuden keskusteluun nuorisotilan nuorten kanssa pelaamisen teemojen ympärillä, kun lähetystä seurataan yhdessä nuorten kanssa. Ota reippaasti puheeksi nuorten kanssa millainen on hyvä peliyhteisö, onko pelimaailma poikien paikka, vai tulisiko myös tytöillä olla mahdollisuus harrastaa ilman kynnyksiä ja suljettuja ovia?

Tätä lähetystä ei sovi missata, sillä asioita käsitellään rennosti sohvalla istuen.

BuenoTalk Live on suorana lähetettävä chat-ohjelma, johon nuorisotilan nuoret voivat osallistua kommentoimalla keskustelua verkossa tai mobiililaitteilla. Bueno Talk järjestetään perjantaina 12.4.2019 kello 18–20 osoitteessa buenotalk.fi/live. Ilmoittaudu mukaan, niin saat nuorisotilallesi materiaalipaketin ja hyviä vinkkejä siihen, miten pelaamisesta voi keskustella nuorten kanssa.

EHYT ry:n BuenoTalk Live kokoaa nuoret ja nuorten parissa toimivat yhteen keskustelemaan pelaamisesta. Lisää kalenteriin tapahtumapäivä ja tykkää Instagram-tilistämme, niin tiedät ensimmäisten joukossa mitä tapahtuu.

Lisätietoja
Nimi: 
Minna Lehtinen
Puhelin: 
0504077131
 
X