Olet täällä

EHYT etsii neuvontatyöntekijää kesätöihin

Kiinnostaako merkityksellinen työ sosiaali- ja terveysalan järjestössä? Löytyykö sinulta sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkinto ja lisäksi mahdollisesti jo kokemusta päihdetyöstä? Tykkäätkö tehdä itsenäisesti töitä, mutta sinulla on kuitenkin erinomaiset sosiaaliset taidot?

Etsimme Helsingin keskustoimistollemme kesäksi työntekijää tekemään puhelimen välityksellä tapahtuvaa neuvontatyötä. Työtä tehdään kolmivuorotyönä, mutta lähtökohtaisesti tulet työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti 1.7.-11.8. Toivomme, että voisit aloittaa meillä keikkatyöntekijänä jo aiemmin ja mahdollisesti jatkaa myös kesän jälkeen.

Edellytämme soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkintoa. Eduksi on, mikäli sinulla on kokemusta päihde- ja/tai asiakastyöstä sekä päihdepalvelujärjestelmän tuntemusta. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan tietää etukäteen, vaan tärkeintä on kyky kuunnella ja kuulla soittajaa ja tarvittaessa osata etsiä hänelle oikea jatko-ohjaus. Jokainen puhelu on erilainen. Etupäässä meille soittavat ihmiset, joita huolestuttaa oma tai läheisen päihteidenkäyttö. Osa soittajistamme tarvitsee palveluohjausta ja osa kaipaa keskustelutukea. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme myös kykyä palvella asiakkaita muilla kielillä kuin suomeksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja avoimen työyhteisön sekä merkityksellisen työn. Työehdot ja palkka määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. EHYT ry on savuton työpaikka.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 29.3.2019. [tämän linkin kautta]. Toimi kuitenkin nopeasti, käsittelemme hakemuksia sitä mukaan, kun niitä tulee ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä suoraan sähköpostilla/puhelimitse siinä tapauksessa, että et etsi varsinaista kesätyötä, mutta keikkailu meillä kiinnostaa.

Lisätietoja: Yksikön päällikkö Minttu Tavia, p. 050 452 1039, minttu.tavia(a)ehyt.fi

Puhelimitse tavoitettavissa seuraavasti: 14.3. klo 9-16, 19.3. klo 14-17, 20.3. klo 9-15

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee järjestön toimintaa Veikkauksen tuotoilla.

X