Olet täällä

EHYT ry hakee KOULUTUSSUUNNITTELIJAA korkeakouluihin suuntautuvaan KUPLA-hankkeeseen

KUPLA – Opiskelijat päihdekulttuurin uudistajina -hanke (2018–2020) tukee korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelukykyä, vahvistaa korkeakouluyhteisöjen valmiuksia päihdehaittojen ehkäisyyn sekä edistää yhteisöllistä ja saavutettavaa opiskelukulttuuria. EHYT toteuttaa hankkeen yhteistyössä Nyyti ry:n kanssa. Hankkeen valtakunnallisia yhteistyökumppaneita ovat Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ry, Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) ry sekä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS.

Haemme nyt hankkeeseen koulutussuunnittelijaa. Koulutussuunnittelijana tehtäviisi sisältyy hankkeen kohderyhmien (opiskelija-aktiivit, tuutorit, korkeakoulun henkilöstö) kouluttaminen hankkeessa kehitetyillä koulutusmalleilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu koulutusmateriaalin tuottamiseen osallistuminen ja viestinnälliset tehtävät (mm. hankkeen someviestintään osallistuminen). Sinun lisäksesi hankkeessa työskentelee projektipäällikkö ja toinen koulutussuunnittelija.

Tehtävä on määräaikainen 30.11.2020 asti, ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee keskustoimistollamme Helsingin Vallilassa. Työhön sisältyy matkustamista, ja voi sisältyä ilta-/viikonlopputöitä.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • pedagogista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta hyvinvoinnin edistämisestä / ehkäisevästä päihdetyöstä
  • motivaatiota kouluttaa opiskelija-aktiiveja ja korkeakoulujen henkilökuntaa ehkäisevän päihdetyön kysymyksiin liittyen

Arvostamme lisäksi

  • innostusta viestinnällisiin tehtäviin
  • hankkeen toimintakentän tuntemusta

 

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, osaavan ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat tiimikaverit. EHYT ry on savuton työpaikka.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaiseen vaativuusryhmään 5.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 22.9.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja: KUPLA-hankkeen projektipäällikkö Sarianna Palmroos, p. 050 524 9909 (ma-pe klo 9-15), sarianna.palmroos(a)ehyt.fi tai EHYT ry:n koulutyön päällikkö Päivi Christensen, p. 050 413 7017 (ma-pe klo 9-15), paivi.christensen(a)ehyt.fi, sekä ehyt.fi/kupla

X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
4 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.