Olet täällä

Haemme LAKIMIESTÄ

EHYT hakee lakimiestä päihdehoidon asiakkaiden edunvalvonta- ja asianajotyöhön

Päihdeasiamiestoiminta on järjestöpohjaista edunvalvontaa. Tavoitteena on vaikuttaa päihdehoidon asiakkaiden asemaan ja kohteluun siten, että lakisääteiset oikeudet palveluihin ja etuuksiin toteutuvat. Toiminnalla estetään palvelujen ja etuuksien väliinputoamistilanteita ja annetaan asiakkaille välineitä asioidensa hoitamiseen. Pääasiassa puhelimitse tapahtuvan asiakastyön lisäksi toiminta sisältää yhteisöjen ja yhteiskunnan tasolla tehtävää edunvalvonta-, verkostoitumis- ja koulutustyötä.

Lakimies toimii päihdeasiamiehenä ja vastaa 2-3 -henkisen päihdeasiamiehen tiimin toiminnasta. Taustatukenaan päihdeasiamiehellä on EHYTin Aikuiset-osaston henkilöstö.

Edellytämme oikeustieteellistä ylempää korkeakoulututkintoa (OTM/OTK), työkokemusta edunvalvontatyöstä, valmiutta kehittää päihdeasiamiestoiminnan sisältöjä muuttuvassa sote-ympäristössä, kykyä toimia asiantuntijana erilaisissa verkostoissa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Valmius kohdata vaikeissakin elämäntilanteissa olevia ihmisiä asiakastyössä on välttämätöntä.

Arvostamme myös sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemusta ja kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Kouluttajakokemuksesta ja suoritetusta tuomioistuinharjoittelusta on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja avoimen työyhteisön sekä merkityksellisen työn, jossa on mahdollista edistää yhteiskuntamme heikoimmassa asemassa olevien tilannetta. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen.

Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 22.4.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Päihdeasiamies valitaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työehdot sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsopimuksessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. EHYT ry on savuton työpaikka. Toiminta rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön jakamilla Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja:

Päihdeasiamies Marjo Tervo, marjo.tervo(at)ehyt.fi, p. 050 435 7520 (ei tavoitettavissa 3.-9.4.)

Osastopäällikkö Antti Hytti, antti.hytti(at)ehyt.fi, p. 040 779 1387

 

Päihdeasiamies toimii osana Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n organisaatiota. EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja. Lisätietoja www.paihdeasiamies.fi ja www.ehyt.fi.