Olet täällä

Haetaan päihdekasvatuksen kouluttajia

EHYT ry hakee kouluttajia pitämään vuorovaikutteisia Hubu-oppitunteja peruskouluihin ja Päihdeilmiö-oppitunteja lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin erityisesti seuraaville alueille: 

  1. Suomenkielisiä kouluttajia: Kokkola, Oulu, Jyväskylä, Savonlinna ja Joensuu 
  1. Ruotsinkielisiä kouluttajia; Länsi Uusimaa ja Varsinais-Suomi 

Hubu -oppitunneilla nuoret vastaavat tunnilla monivalintakysymyksiin anonyymisti. Näin saadaan tietoa ryhmästä yhteisten keskustelujen ja pohdintojen tueksi. Näitä tuloksia käytetään keskustelun tukena myös henkilöstötilaisuuksissa ja vanhempainilloissa.  

Päihdeilmiö-oppitunnilla tarkastellaan suomalaista päihteiden käyttöä sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta ja keskustellaan näistä aiheista ryhmänä. 

Kouluttajalta edellytämme: 

  • kokemusta nuorten ryhmien kanssa työskentelystä ja kiinnostusta keskustella heidän kanssaan päihteistä ja niihin liittyvistä ilmiöistä 
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja valmiutta toimia haastavissakin ryhmätilanteissa 
  • koulutus- ja tai opetuskokemusta 
  • mahdollisuutta tehdä keikkoja arkisin klo 8-15 välillä 
  • valmiutta matkustamiseen oman asuinkunnan lähialueella
  • koulumaailman tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi kouluttajana toimimiselle  

Työn tarjottu määrä vaihtelee lukuvuoden aikana ja kouluttajan on varauduttava matkustamiseen alueellaan. Kouluttajan työ soveltuu parhaiten esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aika-/vuorotyössä käyvälle. Kouluttajille maksetaan koulutuksista tuntikorvauksina opettajan sijaisuutta vastaava palkkio. Työ alkaa helmikuussa 2020. 

Lue lisää kouluttajana toimimisesta 

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain mukaisesti kouluttajaksi valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (505/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. 

Kouluttajana toimiminen edellyttää osallistumista kaksipäiväiseen kouluttajakoulutukseen 29-30.1.2020 Helsingissä ja koulutuswebinaariin illalla 4.2.2020 (2h). Koulutukseen sisältyy myös perehdytysjakso koululla/oppilaitoksessa. Korvaamme matkakulut koulutuspaikalle. Järjestämme myös majoituksen tarpeen mukaan. Kouluttajakoulutuksen jälkeen järjestetään lisäkoulutusta vuosittain.   

Täytä hakemus ja liitä CV viimeistään 29.11.2019

Lisätiedot ja tiedustelut: Koulutussuunnittelija Anu Rautama, anu.rautama(a)ehyt.fi, p. 050 325 9273 

EHYT ry on savuton työpaikka. 

X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
3 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.