Olet täällä

Ilmoittaudu mukaan Työelämä pelissä -koulutukseen

07.03.2017
Järjestämme keväällä 2017 ilmaisia Työelämä pelissä -koulutuksia. Koulutuksista saat työvälineitä rahapelihaittojen tunnistamiseen, puheeksiottamiseen sekä ehkäisemisen suunnitteluun ja toteuttamiseen työyhteisössä.

Rahapelaaminen voi vaikuttaa työpaikan arkeen, jos työntekijän pelaaminen muuttuu liialliseksi. Työntekijän rahapeliongelma voi ilmetä esimerkiksi työtehon heikkenemisenä ja toistuvina poissaoloina. Rahapeliongelma voi johtaa kielteisiin seurauksiin, kuten ristiriitoihin työyhteisössä ja äärimmillään taloudellisiin väärinkäytöksiin.

Ilmaiset Työelämä pelissä -koulutukset järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa. Koulutuksesta saat työvälineitä rahapelihaittojen tunnistamiseen, puheeksiottamiseen sekä ehkäisemisen suunnitteluun ja toteuttamiseen työyhteisössä. Koulutuksessa käydään läpi, minkälaisiin työtehtäviin liittyy keskimääräistä korkeampi riski rahapeliongelman kehittymiselle. Koulutuksessa käsitellään myös työyhteisön toimijoiden erilaisia rooleja rahapelihaittojen ehkäisemisessä sekä vastuullisen työpaikkakulttuurin edistämisessä.​

Koulutus on suunnattu lähiesimiehille, henkilöstöhallinnossa työskenteleville, työsuojeluorganisaatioon kuuluville ja luottamusmiehille. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat Timo Nerkko ja Tapio Jaakkola.

 

Ohjelma

8.30 Aamukahvi

9.00 Tilaisuuden avaus ja esittäytymiskierros

9.10 Työelämä ja päihteet – huomaa ja auta ajoissa! 

9.45 Rahapeli-ilmiö - tietoa rahapeleistä ja rahapeliongelmasta

10.15 Tauko

10.30 Miten puhua rahapelaamisesta ja rahapeliongelmista työpaikalla?

11.30 Loppukeskustelu

12.00 Tilaisuus päättyy

 

Koulutuspaikkakunnat

26.4.2017 Tampere, Hotel Tammer (ilmoittautuminen 19.4.2017 mennessä https://my.surveypal.com/tyoelama-pelissa-tampere)
23.5.2017 Kuopio, Sokos Hotel Puijonsarvi (ilmoittautuminen 16.5.2017 mennessä https://my.surveypal.com/tyoelama-pelissa-kuopio

 

Lisätietoja

Salla Karjalainen

Projektiasiantuntija

salla.karjalainen@ehyt.fi

p. 050 514 7658