Olet täällä

Kouluttajia kouluttajaverkostoon

Haetaan päihdekasvatuksen kouluttajia EHYT ry:n kouluttajaverkostoon!

Vi söker tvåspråkiga (svenska-finska) utbildare i rusmedelsfostran till EHYT rf!

Haemme kouluttajia pitämään vuorovaikutteisia Hubu-oppitunteja yläkouluihin ja Päihdeilmiö-oppitunteja lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin.

Vi söker utbildare till metoderna Hubu® och Rusfenomenet. Utbildaren håller diskuterande Hubu-lektioner på högstadiet, samt Rusfenomenet-lektioner på gymnasier och på yrkesläroanstalter.

Hubu -oppitunneilla nuoret vastaavat tunnilla monivalintakysymyksiin anonyymisti. Näin saadaan tietoa ryhmästä yhteisten keskustelujen ja pohdintojen tueksi. Näitä tuloksia käytetään keskustelun tukena myös henkilöstötilaisuuksissa ja vanhempainilloissa.

Päihdeilmiö-oppitunnilla tarkastellaan suomalaista päihteiden käyttöä sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta ja keskustellaan näistä aiheista ryhmänä. Lisätietoa menetelmistä löydät osoitteesta http://www.ehyt.fi

 

Haemme kouluttajia seuraavilta seuduilta:

Vi söker utbildare till följande regioner:

  • Haemme suomenkielisiä kouluttajia seuraaville alueille: Pääkaupunkiseutu, Oulu, Tampere, Satakunta, Turku, Kuopio, Jyväskylä, Pohjanmaa
  • Vi söker tvåspråkiga utbildare (svenska-finska) till Huvudstadsregionen, Åbo och Österbotten

 

Kouluttajalta edellytämme:

  • kokemusta nuorten ryhmien kanssa työskentelystä ja kiinnostusta keskustella heidän kanssaan päihteistä ja niihin liittyvistä ilmiöistä
  • koulutus- ja tai opetuskokemusta
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja valmiutta toimia haastavissakin ryhmätilanteissa
  • mahdollisuutta tehdä keikkoja arkisin klo 8-15 välillä
  • valmiutta matkustamiseen, auton käyttömahdollisuus on edellytys kouluttajana toimimiselle muualla kuin pk-seudulla

 

Työn tarjottu määrä vaihtelee lukuvuoden aikana ja kouluttajan on varauduttava matkustamiseen alueellaan. Kouluttajan työ soveltuu parhaiten esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aika-/vuorotyössä käyvälle. Kouluttajille maksetaan koulutuksista tuntikorvauksina opettajan sijaisuutta vastaava palkkio. Työ alkaa elo-syyskuussa 2018.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain mukaisesti kouluttajaksi valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (505/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Kouluttajana toimiminen edellyttää osallistumista kaksipäiväiseen kouluttajakoulutukseen 14-15.8.2018 Helsingissä ja koulutukseen sisältyy myös perehdytysjakso koululla/oppilaitoksessa. Korvaamme matkakulut koulutuspaikalle. Järjestämme myös majoituksen tarpeen mukaan. Kouluttajakoulutuksen jälkeen järjestetään lisäkoulutusta vuosittain. 

  • Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 7.6.2018 osoitteeseen anu.rautama@ehyt.fi
  • Muistathan hakemuksessasi kertoa, mille alueelle haet kouluttajaksi.
  • Lisäksi kerro hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kouluttamaan molempia menetelmiä Päihdeilmiö ja Hubu, vai ensisijaisesti toista menetelmistä.   

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Koulutussuunnittelija Anu Rautama, anu.rautama(a)ehyt.fi, p. 050 325 9273

EHYT ry on savuton työpaikka.

X