Terveydeksi

Olet täällä

Terveydeksi! – Maailman terveyspäivä 7.4.

YK:n maailman terveyspäivää vietetään vuosittain 7. huhtikuuta, jotta tietoisuus terveysongelmista sekä hyvinvoinnin parantamisesta lisääntyisi. Maailman terveyspäivää (World Health Day) vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1948. Maailman terveysjärjestö WHO organisoi maailmanlaajuisia ja paikallisia tapahtumia, jotka liittyvät kulloiseenkin aiheeseen. Tänä vuonna teemana on Health for All eli terveyttä kaikille. Siksi me EHYTissä ajattelimme, että päivää olisi mukava juhlistaa tavalla, joka ilahduttaa mahdollisimman monia.

Alkoholittomat juhlajuomat ovat yhä suositumpia Suomessa eikä niiden tekeminen vaadi suuria ponnisteluja. Kutsumme sinut ja järjestösi juhlistamaan maailman terveyspäivää pitämällä Tipattomasta tammikuusta tuttua alkoholitonta pop up -drinkkibaaria. Drinkkibaarin pystyttäminen on helppoa ja sen avulla pääsee helposti juttusille ihmisten kanssa!

Maailman terveyspäivänä voi järjestää alkoholittoman drinkkibaarin.

 Pop up -drinkkibaaria varten tarvitaan:

  • sopiva tila, jonne ihmisten on helppo tulla, esimerkiksi kohtaamispaikka
  • materiaalia, joista tulijoille selviää helposti mistä on kyse
  • alkoholittomia drinkkireseptejä
  • tarvikkeet drinkkien toteuttamiseen ja tarjoiluun

Drinkkibaarin yhteydessä voi jakaa omaa materiaalia ja nostaa esiin 14.4. järjestettävien eduskuntavaalien teemoja sekä omia tai EHYTin eduskuntavaalitavoitteita.

Pop up -toiminta on lainsäädännön mukaan mahdollista ilman elintarvikehuoneistoilmoituksen tekemistä. Toiminnan on oltava kuitenkin vähäriskistä ja hygienian suhteen on oltava erittäin tarkka.

Voit ladata käyttöösi somekuvan tästä, julisteen tästä sekä alkoholittomien drinkkien reseptejä tästä.

Lisätietoja:

Marjo Rinne, kampanjakoordinaattori

marjo.rinne@ehyt.fi

050 3015210

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
10 + 7 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.