Olet täällä

Maksuton verkkovanhempainilta kannabiksesta 25.1.2018

Päivämäärä: 
25.01.2018
Kellonaika: 
18:00 - 20:00
Kategoria: 
Tapahtumat

EHYT järjestää kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia webinaareja eli verkkoluentoja. Verkkovanhempainillat pidetään aina kuun viimeisenä torstaina, poislukien kesäkuukaudet, maaliskuu, toukokuu ja joulukuu. Koulutuksia järjestetään vaihtelevasti eri aiheista, mm. erilaisista päihteistä, pelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita koulutussisältöihin liittyen. 

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry järjestää avoimen webinaarimuotoisen verkkovanhempainillan to 25.1. klo 18.00 – 19.30, aiheena kannabis. Verkkovanhempainilta on suunnattu vanhemmille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita kannabiksesta ilmiönä, erityisesti nuorten näkökulmasta. Tilaisuuden vetää ja osallistujien kysymyksiin vastaa webinaarissa EHYTin asiantuntija Kim Kannussaari. Verkkovanhempainillassa käydään läpi mitä kannabis on, paljonko sitä käytetään, ketkä sitä käyttävät ja pohditaan yleisimpiä väittämiä sekä kannabiksen puolesta että vastaan. Lisäksi käydään läpi käytön tunnistamista. Vanhempainillassa käydään osallistujien kanssa vuoropuhelua, ja osallistujat voivat esittää omia kysymyksiään liittyen aiheeseen.

Verkkovanhempainilta toteutetaan Adobe Connectin avulla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen (kannettavan, pöytäkoneen tai mobiililaitteen) ja internet-yhteyden. Mobiililaitteisiin sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille: https://itunes.apple.com/fi/app/adobe-connect/id430437503 tai Androidille: https://play.google.com/store/apps/details. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in. Verkkovanhempainiltaan pääset osoitteesta ehyt.adobeconnect.com/verkkovanhempainilta kello 17.45 alkaen ja tilaisuus aloitetaan kello 18. Voit tulla jo hieman ennen tasaa kokeilemaan, toimiiko kaikki kuten pitää ja voimme opastaa sinua, mikäli sinulla on ongelmia esimerkiksi äänten kanssa. Kun kirjaudut sisään huoneeseen, tee se vieraana (guest). Tällöin voit merkata nimesi (pelkkä etunimi riittää) tai halutessasi nimimerkin anonymiteetin säilyttämiseksi. Tilaisuus tallennetaan.

Kommunikaatio huoneessa tapahtuu chatissa, joten mikkiä et tarvitse. Poikkeuksena tilaisuuden vetäjä ja moderoija, joilla on käytössään mikit.

Kevään 2018 muut verkkovanhempainillat:

22.2. Mediataidot ja some / verkkopedagogi Mikael Westman
26.4. Rusmedel (svenskspråkig föräldramöte) / utbildningsplanerare Katarina Rehnström

Lisätietoja verkkovanhempainilloista: aino.harvola(a)ehyt.fi