Olet täällä

Toimintaa nuorille

Toimintaamme verkossa nuorille.

@JOLOponi

Hojo hojo! Meidän pinkki JOLOponimme seikkailee Instagramissa. JOLO on kokenut paljon ja kaikenlaista ja haluaa kertoa kokemuksistaan ja touhuistaan juuri sulle. Seuraa siis @joloponi

Periskooppi-chat

Periskooppi-chat on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä sosiaalisen median megatapahtuma, joka kokoaa yhteen nuoret ja nuorten parissa työskentelevät. Asiantuntevat vieraat, valovoimaiset juontajat ja mielenkiintoiset keskustelut siivittävät kolmituntista tapahtumaa. Tapahtuma koostuu varsinaisesta livelähetyksestä sekä anonyymissa chatista, johon voivat osallistua kaikki. Tsekkaa lisää: Periskooppi-chat Facebookissa ja Instagramissa. Chattisivu: www.ehytchat.fi ja yleistä tietoa chatista: ehyt.fi/periskooppichat

Snapchat - HUBUsnap

Oletko joskus miettinyt miltä toimistollamme näyttää tai mitä me tehdään päivän aikana? Seuraa meitä Snäpissä, niin kuulet ensimmäisten joukossa mitä on luvassa. Yleisen jutustelun lisäksi pohdimme aina jotain teemaa vähän syvällisemmin ja vastaamme meille esitettyihin kysymyksiin. 

Skannaa koodi ja seuraa meitä Snapchatissa. Käyttäjätunnuksemme on HUBUsnap.

 

 

 

Sekasin-chat

Sekasin-chatissa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä ja aiheista. Pääset keskustelemaan nimettömänä, kahden kesken koulutettujen vapaaehtoisten ja mielenterveyden ammattilaisten kanssa. Chat on auki maanantaista perjantaihin klo 7-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24.

SomeLove - kun haluat olla ihana kaverillesi, lähetä nettirakkautta!

Me täällä EHYT ry:ssä seurataan paljon netissä käytävää keskustelua sekä osallistutaan siihen itsekin. Törmäämme välillä huonoon käytökseen, mutta onneksi kuitenkin enemmän positiivisiin viesteihin. SomeLove-saitti on vastaisku nimettömälle nettikiukulle - sen kautta voit jakaa positiivisia viestejä kavereillesi. Viestit voi lähettää anonyymisti tai omalla nimellä – sinä itse päätät. Lähettäminen on helppoa: valitse kategoria, viestin teksti ja tausta, lisää vastaanottajan sähköpostiosoite ja lähetä!

Tehdään yhdessä kaikki enemmän tilaa nettirakkaudelle. Ollaan toisillemme arjen supersankareita.

YouTube

Youtubeen teemme videoita. Mikä ei ole mikään yllätys, koska kyseessä on videopalvelu. Yleensä näet videolla Mikaelin puhumassa erilaisista asioista, mutta teemme myös videosarjoja eri aiheista. Myös pelivideoita saattaa kanavalle joskus ilmestyä, joten pidä huolta, että olet tilannut kanavan, että varmasti näet jokaisen videomme!

Kanavamme löydät helpoiten osoitteesta bit.ly/hubukanava. Voit laittaa omat kommenttisi videoihin, niin yritämme niihin vastata mahdollisimman pian. Voit myös ehdottaa aiheita, mistä aiheista voisimme videoita tehdä.

 

 

 
 
 
X