Olet täällä

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Ajankohtaisia vapaaehtoistehtäviä

Vapaaehtoisia Päihdepäiville | Helsinki

Haluaisitko olla mukana tekemässä Suomen suurinta päihdealan koulutustapahtumaa, Päihdepäiviä 16.-17.5.2018 Helsingin Kulttuuritalolla?

Vapaaehtoisena pääset tekemään Päihdepäiviä yhdessä EHYT ry:n työntekijöiden kanssa. Vapaaehtoisten tehtävinä Päihdepäivillä on rekisteröidä kävijöitä sisäänkäynnillä ja seminaarisalien ovilla ja jakaa kangaskasseja tapahtuman kävijöille tai työskennellä messuosaston Pop-up Elokolossa. Päihdepäivien vapaaehtoiset työskentelevät yhden päivän aikana noin 6 h. Palkkioksi jokaiselle vapaaehtoiselle annetaan maksuton pääsylippu toiselle seminaaripäivälle.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi mahdollisimman pian osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/pp18_vapaaehtoiset

 

Tule turvaamaan nuorten mukava festarikokemus | Seinäjoki

Etsimme vapaaehtoisia aikuisia Seinäjoelle Solar Sound -festivaalialueen läheisyyteen 3.-4.8.2018 edistämään iloista ja turvallista tunnelmaa kaikille festarikävijöille. Nuorten oman kokemuksen mukaan aikuisten läsnäolo lisää turvallisuuden tunnetta ja rauhoittaa yleistä meininkiä. Jalkautuminen tapahtuu porttien ulkopuolella klo 18-06 välisenä aikana enintään neljän tunnin työvuoroissa kahvitaukoineen. Tehtävään perehdytetään.

Yhteistyössä on mukana Seinäjoen kaupunki, joka haluaa edistää myönteistä kaupunkikulttuuria sekä eri-ikäisten asukkaiden ja festarikävijöiden viihtymistä. Festaripakka on toimintamalli, joka korostaa vastuullisuutta juhlimisessa, anniskelussa ja vanhemmuudessa.  Tarkoituksena on ehkäistä alaikäisten päihteiden käyttöä ja rohkaista vanhempia osallistumaan tapahtumiin yhdessä nuorten kanssa.

Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa.

 

Mitä muuta voit tehdä?

Miten mukaan?

 

Tilaa EHYTin uutiskirjeitä

Vapaaehtoistoiminnan esite (PDF)

EHYT Teema 12 Vapaaehtoistoiminta -lehti (PDF)

 

VUODEN VAPAAEHTOINEN
EHYT huomioi vuosittain vapaaehtoisia antamalla ”Vuoden vapaaehtoinen” tunnustuksia neljällä toiminta-alueella. Lisäksi huomioidaan Vuoden Elokolo-vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoisia saa ehdottaa elokuun loppuun mennessä. Ehdotuksia voi tehdä jäsenyhdistysten vapaaehtoisista. Erityisiä kriteereitä ei tunnustuksessa ole, vaan ehdottaja voi perustella ehdotustaan vapaamuotoisesti.
Ehdota alueesi vuoden vapaaehtoistoimijaa
Ehdota vuoden Elokolo-vapaaehtoista

 

Lisätietoja EHYTin vapaaehtoistoiminnasta:

Annikki Pesonen, järjestösihteeri, annikki.pesonen(at)ehyt.fi, p. 050 5098 759

EHYT ry:n vapaaehtoistoiminnan rekisteriseloste