Olet täällä

Selvänä rattiin

Selvänä rattiin

Tapahtumayö nuorilta nuorille

Selvänä rattiin on ravintolan, nuorten asiakkaiden ja vapaaehtoisten yhteinen tapahtumayö. Nuoret vapaaehtoiset keskustelevat kuljettajien kanssa ja jakavat tietoa alkoholin vaikutuksesta ajokykyyn. Kohderyhmänä ovat vastikään ajokortin saaneet kuljettajat.

Tapahtuma soveltuu paikkakunnille, joissa nuoret tulevat ravintolaan autokyydein. Tapahtuman voi järjestää koska vain vuoden aikana.

Tapahtumaa varten rekrytoidaan vapaaehtoisia nuoria ja haastetaan mukaan ravintoloita. Myös muita paikallisia toimijoita voi haastaa mukaan. Tapahtuman toteutukseen tarvittavan materiaalin voit ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä. Niissä on myös lisätietoja kampanjasta, sen taustoista ja miten käytännöntyö tehdään.

Järjestä Selvänä rattiin -tapahtumayö paikkakunnallesi!

Ladattavat materiaalit:

Tiedotus ja mainosmateriaalit

Julisteen alareunassa on tyhjä tila, johon voi kirjoittaa lisätietoja (esim. tapahtuman paikan ja -ajan). Julistetta voi käyttää sekä vapaaehtoisten rekrytoimiseen että itse tapahtuman mainostamiseen ravintolassa.

Materiaaleja uudistetaan tällä hetkellä. Uudet materiaalit tulossa pian!

  • Mainoksia sosiaaliseen mediaan
      - Twitter-mainos
     -  Facebook-mainos

Muut

 

Muuta tapahtumassa tarvittavaa:

  • Alkometrit
    Kunnollisen alkometrin voi lainata esimerkiksi EHYT ry:n aluetoimistosta tai terveyskeskuksesta.      
     

Kun kerrot tapahtumasta Twitterissa, Facebookissa tai Instagramissa, käytä tunnisteita: #selvänärattiin, #nykterchaufför ja #soberride.

Tapahtuman järjestämiseen koordinointiapua saat oman alueesi EHYT ry:n aluetoimistosta:
Aluetoimistojen yhteystiedot

 
X