Olet täällä

Päihdepäivät 2019: Jokainen on läheinen

03.05.2019
Päihdepäivät järjestetään tänä vuonna 8.-9. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Ohjelma tarjoaa katsauksen viimeisempään tietoon ja tutkimukseen, keskustelua päihdepolitiikasta ja työkaluja käytännön päihdetyöhön. Tapahtumassa on 30 seminaaria ja työpajaa sosiaalialan osaajille, vapaaehtoisille ja opiskelijoille.

Päihdepäivillä 2019 teemana ovat lapset ja läheiset. Seminaareissa keskustellaan läheisten roolista ja kokemuksista, sikiöaikaisen päihdealtistuksen vaikutuksia sikiöajasta aikuisuuteen, nuorten nuuskan käytöstä sekä läheisten vertaistuesta. Päihdepäivillä käydään myös keskustelua päihdepoliittisen ilmaston muutoksesta ja siitä, miten digitaaliset palvelut uudistavat hoitoa.

Kattavalla messuosastolla ja Kohtaamisten teltassa on yli 40 messupistettä, joissa näytteilleasettajat järjestöistä, yrityksistä ja julkiselta sektorilta tarjoavat infoa ja palveluja. Kohtaamisten teltassa on Pop up Elokolo, jossa voi käydä juomassa kupin kahvia ja lepuuttamassa jalkoja.

Tarjolla on myös runsaasti maksutonta ohjelmaa, johon kuka vain voi osallistua. Kohtaamisia-seminaarissa keskustellaan muun muassa kohtaamisen ja kuuntelemisen taidosta ja myötätuntouupumuksesta. Vahvistamon Live Talk Showssa mielenkiintoisten asiantuntijoiden puheenvuorojen aiheina ovat muun muassa ekstremismi, kulttuurisensitiivisyys, uni, mielenterveys ja pelaaminen.  Maksuttomaan ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lue lisää Päihdepäivistä

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
10 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.