Päihteettömät pihajuhlat, Jämsä 21.5.2019

Päivämäärä: 
21.05.2019
Kellonaika: 
17:30 - 19:30
Alue: 
Keski-Suomi
Kategoria: 
Tapahtumat

Jämsän yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja vapaaehtoisten avoin Vuoroin vieraissa -yhteistyöilta kokoaa väen 21.5. päihteettömiin pihajuhliin Kiltakalliolle.

Tule juhlistamaan Vuoroin vieraissa -iltojen 5-vuotissynttäreitä sekä kurkistamaan Jämsänjokilaakson A-kilta ry:n tiloihin ja päihteettömään toimintaan.

Luvassa Kiltakallion tyyliin rentoa tunnelmaa, pihapelejä, makkaranpaistoa, karaokea ja tietysti synttärikakkukahvit! Päihdetietovisa ja asiantuntijapuheenvuoro päihteistä ja päihteettömyydestä. Mukana A-Kiltojen liitto ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n alkoholiton drinkkibaari.  Sään yllättäessä olemme sisällä.

Jotta kakkua ja kahvia olisi tarjolla sopivasti, ilmoittauduthan verkkolomakkeella 17.5. mennessä: https://forms.gle/h4ySc9pNfXkaffgK7 tai puhelimitse Katariinalle.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjinä Jämsänjokilaakson A-kilta ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Yhteistyökumppaneina  A-kiltojen liitto ry ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja: Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi / 050 400 0668

.

 
X