Olet täällä

Pirkkalan Elokolo

Pirkkalan Elokolo on matalan kynnyksen päihteetön kohtaamispaikka, olohuone, jota ylläpitää EHYT ry yhteistyössä Pirkkalan Elämäntapayhdistys Elopilkku ry:n kanssa. Viihtyisät tilamme sijaitsevat Pirkkalan keskustassa Suupalla.

Elokolossa saat ja tapaat ystäviä, voit nauttia edullisesti kahvia ja teetä tuoreiden leivonnaisten kera, lukea päivän lehdet tai katsoa televisiota. Voit myös vain jutella muiden kävijöiden ja henkilökunnan kanssa. Käytettävissä on kaksi verkkoyhteyksin varustettua tietokonetta, joiden käyttöön saa myös opastusta.

Meiltä löydät myös pienen, ilmaisen kirjaston ja saat tarvittaessa tukea hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Maanantaisin jaetaan lahjoituksena saatua leipää ja mahdollisesti muita elintarvikkeita. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Iltaisin Elokolossa kokoontuu muita pirkkalalaisia yhdistyksiä ja vertaistukiryhmiä.

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit tulla myös Elokolon vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnalta lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Elokolo on avoinna

maanantai klo 10-14
tiistai klo 9-14
keskiviikko klo 9-14
torstai klo 10-14
perjantai klo 9-14

 

 

Pirkkalan Elokolo
Suupankuja 8-10, C-rappu
33960 Pirkkala

p. 050 4750315
pirkkalan.elokolo(at)ehyt.fi
 

Riitta Sattilainen
050 407 1044
riitta.sattilainen@ehyt.fi
Tampereen ja Pirkkalan Elokoloihin liittyvät asiat

Pirkkalan Elokolo Facebookissa

Lue Pirkkalan Elokolon viikko-ohjelma Pirkkalainen-lehden Yhdistykset-palstalta:

 

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
6 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.