Olet täällä

SELVIS-hanke

 

 

SELVIS-hankkeessa (2018-2021) kehitetään itsenäistyville kehitysvammaisille nuorille kohdennettua ennalta ehkäisevää päihde- ja pelikasvatustyötä. Tarkoituksena on luoda ehkäisevän päihde- ja pelikasvatustyön selkokielinen toimintamenetelmä, rakentaa tukiverkostoja nuorten päihde- ja pelikysymysten käsittelyn tueksi ja vahvistaa erityisoppilaitosten ja nuorten toimintaympäristöissä toimivien ammattilaisten osaamista ehkäisevässä päihde- ja pelikasvatuksessa.

Kehittämistyötä tehdään yhdessä kehitysvammaisten nuorten ja heidän parissaan toimivien ammattilaisten kanssa. Hanke on valtakunnallinen. EHYT ry toteuttaa hankkeen yhteistyössä Kehitysvammaliiton kanssa. SELVIS-hanke on osa Arvokas- eriarvoisuuden vähentämisen avustusohjelmaa, jota koordinoi Setlementtiliitto. Hanketta tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Keväällä 2019 SELVIS-hankkeessa työskennellään nuorista koostuvien kehittämisryhmien parissa. Tavoitteena on saada nuorilta kokemustietoa menetelmien toimivuudesta kehitysvammaisilla nuorilla ja kehittämisideoita selkokielisen päihde- ja pelikasvatusmateriaalin rakentamiseen. Kehittämisryhmät kokoontuvat Lahdessa ja Muhoksella. 

SELVIS-hankeen löydät myös sosiaalisesta mediastasta:
Facebookista
Instagramista
Twitteristä

Lisätietoja hankkeesta:

Projektipäällikkö Taava Lankinen, taava.lankinen(a)ehyt.fi, p. 050 470 2047

Projektiasiantuntija Liisa Jokela, liisa.jokela(a)kvl.fi, p. 050 592 8505

 

 

 

 

 

 

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
14 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.