Etusivu > Toiminta > Toiminta verkossa > Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

EHYT ry tekee ehkäisevää päihdetyötä myös sosiaalisessa mediassa. Toiminnan tavoitteena on lisätä tietoa päihteistä ja niiden käyttöön liittyvistä tekijöistä.

Internet- ja mobiilityön yksikön toteuttama ehkäisevä päihdetyö sosiaalisessa mediassa kohtaa eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Työ kohdentuu palveluntarjoajan mukaan. Toimintaa järjestetään useissa erilaisissa palveluissa, jotta ehkäisevä päihdetyö saavuttaisi mahdollisimman isoja ihmisryhmiä, kohdennetusti.

  • Verkko mahdollistaa aikuisten ja nuorten matalakynnyksisen kohtaamisen sekä ohjatun nuorten välisen vertaistuen
  • Verkko lisää vuorovaikutusta eri ikäpolvien välillä
  • Netti voi olla nuorelle myös aikuisen kohtaamispaikka

Tavoitteena on mennä sinne missä lapset, nuoret sekä aikuiset ovat ja tuoda viihteellisin keinoin opetuksellista, kasvattavaa sekä pohtimaan haastavaa sisältöä internetiin. Tavoite on vaikuttaa tietojen lisääntymiseen päihteistä ja niiden käyttöön liittyvistä tekijöistä. Tiedot kohdentuvat yksilöön, jossa tuloksena on usein keskusteluja lähipiirin kanssa. Keskustelut ihmisten välillä antavat mahdollisuuden asenteiden muutoksiin.

Vanhemmille suunnattu sosiaalisen median huoneentaulu löytyy täältä.

 

EHYT ry:n järjestämät keskustelut sosiaalisessa mediassa ovat teemallisia ja pohjautuvat ajankohtaiseen tietoon. Keskusteluita ohjaavat alan ammattilaiset, jotka ovat sitoutuneet verkkotyöskentelyn eettisiin periaatteisiin. Tunnistat nämä keskustelut tästä leimasta.

powered by eMedia