Olet täällä

Toimintaa lapsille ja nuorille verkossa

Virtuaalimoikka!

Ollaankohan me tavattu vielä? Sun koulussa on saattanut käydä meidän kouluttajia vierailemassa teidän luokassa tai oot nähnyt meidän videoita netissä. Olemme aikaisemmin totelleet nimiä JOLOponi, FaktAppi, HUBUsnap ja smokefreesuomi. Bueno Talk on yksi iso tasku, johon sujautimme meidän kaikki toiminnot saman nimen alle. Oltiin niin ihania, että listasimme alas koosteen meidän eri toiminnoista sua varten, joita voit tsekata kun sulle tulee tylsää!

 

@buenotalk

Olet saattanut törmätä meihin Instassa, Periskooppi-chatissa tai vaikka Youtubessa. Somekanavissamme pureudutaan viihteellisellä tavalla päihteisiin, elämään ja nuoruuteen. Teemoinamme ovat mm. mielen hyvinvointi, ihmissuhteet, itsetunto ja muita ajankohtaisia aiheita. Löydät kummatkin kanavat nimellä Bueno Talk. Kotisivu löytyy sivulta www.buenotalk.fi

 

Bueno Talk -tapahtuma

Kahdesti vuodessa järjestettävä Bueno Talk-nimeä kantava tapahtuma kerää nuorten suosimat julkkikset, ammattilaiset ja nuoret yhteen yhteisen teeman äärelle, joka voi olla vaikka mielen hyvinvointi tai päihteet. Tapahtuma koostuu lavalla käytävästä keskustelusta ja ympäri Suomea kokoontuvien nuorten chatista. Tapahtumassa saatat päästä keskustelemaan idolisi kanssa! Tapahtumasta tiedotamme lisää sivustolla Instagram-tilillämme.

 

Muruset.fi-nettimummola

Muruset ovat nettimummoja, jotka löytyvät netissä kahdesta eri paikasta. Heidän kanssa voit tulla juttelemaan aiheesta kuin aiheesta Muruset-chattiin tai Habbon Nettimummola-huoneeseen. Löydät päivystysajat osoitteesta www.muruset.fi. Muruset ovat paikalla Habbon Nettimummola-huoneessa aina maanantaisin ja torstaisin klo 16–17.

Sekasin-chat

Sekasin-chatissa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä ja aiheista. Pääset keskustelemaan nimettömänä, kahden kesken koulutettujen vapaaehtoisten ja mielenterveyden ammattilaisten kanssa. Chat on auki maanantaista perjantaihin klo 7–24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15–24.

 

SomeLove - kun haluat olla ihana kaverillesi, lähetä nettirakkautta!

Me täällä EHYT ry:ssä seurataan paljon netissä käytävää keskustelua sekä osallistutaan siihen itsekin. Törmäämme välillä huonoon käytökseen, mutta onneksi kuitenkin enemmän positiivisiin viesteihin. SomeLove-saitti on vastaisku nimettömälle nettikiukulle - sen kautta voit jakaa positiivisia viestejä kavereillesi. Viestit voi lähettää anonyymisti tai omalla nimellä – sinä itse päätät. Lähettäminen on helppoa: valitse kategoria, viestin teksti ja tausta, lisää vastaanottajan sähköpostiosoite ja lähetä!

Tehdään yhdessä kaikki enemmän tilaa nettirakkaudelle. Ollaan toisillemme arjen supersankareita.

 

Frankly-peli

Franklyssä käsitellään päihteitä, rahapelaamista ja hyvinvoinnin teemoja. Franklyssä etsit mafianpomon kadonnutta poikaa samalla auttaen kaupungin ihmisiä heidän ongelmiensa ratkaisemisessa. Peli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneilla, joten sen hyödyntäminen on mahdollista missä tahansa. Franklya voi pelata ilmaiseksi osoitteessa https://www.buenotalk.fi/franklygame/.

Toiminnassa noudatetaan Nuorille Suunnatun Verkkotyön Foorumin (NuSuVeFo) eettisiä ohjeita. Voit myös tutustua toiminnastamme tehtyyn palveluselosteeseen halutessasi.

 
X