vapaaehtoistoiminta

Olet täällä

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Ajankohtaisia vapaaehtoistehtäviä

Vapaaehtoiseksi Mikä on ajokuntosi - Puhalla nolla -tapahtumaan, Tampere 19.6.2019
EHYT, Tampereen liikenneraittiusyhdistys ja Tampereen sydänyhdistys järjestävät keskiviikkona 19.6. klo 17-19 Mikä on ajokuntosi - Puhalla nolla -tempauksen Mustanlahden satamassa Tampereella. Alueella on samaan aikaan vanhojen autojen tapahtuma. Ohjelmassa verenpaineen mittausta, häkämittausta, lupaan puhaltaa nolla -allekirjoituksia ja livemusiikkia. Vapaaehtoisten tehtävänä on avustaa järjestelyissä ja keskustella kävijöiden kanssa. Tehtävään ei tarvita ennakkotietoja, EHYTin työntekijä perehdyttää ja on paikalla tapahtuman ajan. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: anne.mikkola@ehyt.fi

Vapaaehtoiseksi turvaamaan nuorten mukava festarikokemus, Seinäjoki, 2.-3.8.2019
Etsimme vapaaehtoisia aikuisia Seinäjoelle Solar Sound -festivaalialueen läheisyyteen 2.-3.8.2019 edistämään iloista ja turvallista tunnelmaa kaikille festarikävijöille. Nuorten mukaan aikuisten läsnäolo lisää turvallisuuden tunnetta ja rauhoittaa yleistä meininkiä. Jalkautuminen tapahtuu pienryhminä porttien ulkopuolella sekä perjantai- että lauantaiyönä kolmen tunnin työvuoroissa. Tehtävään järjestetään erillinen perehdytystilaisuus.
Jalkautuminen on osa Seinäjoen kaupungin festaripakkatoimintaa, joka korostaa vastuullisuutta juhlimisessa, anniskelussa ja vanhemmuudessa.  Tarkoituksena on ehkäistä alaikäisten päihteiden käyttöä ja rohkaista aikuisia osallistumaan tapahtumiin yhdessä nuorten kanssa. Ilmoittaudu mukaan https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-jalkautumaan-vapaaehtoisena-aikuisena. Lisätietoja miia.hietaniemi@ehyt.fi tai p. 050 571 4818.

Vapaaehtoiseksi Saaristomarkkinoille, Pyhtää, 16.-17.8.2019
EHYT ry on mukana Pyhtään Saaristomarkkinoiden 16.-17.8. terveydenedistämisen teltalla, jonka toteuttamisessa on mukana sekä kunnan terveydenhuollon ja järjestöjen väkeä. Vapaaehtoisten tehtävänä on avustaa järjestelyissä ja keskustella kävijöiden kanssa EHYTin materiaalien pohjalta ehkäisevän päihdetyön aiheista. EHYTin työntekijä perehdyttää tehtävään ja on paikalla tapahtuman ajan. Kerro ilmoittautessasi kumpana päivänä ja mihin aikaan olisit käytettävissä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse heli.vaija@ehyt.fi.

Mitä muuta voit tehdä?

Miten mukaan vapaaehtoistoimintaan?

 

Tilaa EHYTin uutiskirjeitä

EHYT Teema 12 Vapaaehtoistoiminta -lehti (PDF)

 

VUODEN VAPAAEHTOINEN
EHYT huomioi vuosittain vapaaehtoisia antamalla ”Vuoden vapaaehtoinen” tunnustuksia neljällä toiminta-alueella. Lisäksi huomioidaan Vuoden Elokolo-vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoisia saa ehdottaa elokuun loppuun mennessä. Ehdotuksia voi tehdä jäsenyhdistysten vapaaehtoisista. Erityisiä kriteereitä ei tunnustuksessa ole, vaan ehdottaja voi perustella ehdotustaan vapaamuotoisesti.

Ehdota vuoden vapaaehtoista 2019 (lomake)

Ehdota vuoden Elokolo-vapaaehtoista 2019 (lomake)

Aiempien vuosien EHYT vuoden vapaaehtoiset: 2016, 2017, 2018

 

Lisätietoja EHYTin vapaaehtoistoiminnasta:

Annikki Pesonen, järjestösuunnittelija, annikki.pesonen(at)ehyt.fi, p. 050 5098 759

 
X