Olet täällä

Tyhjä

0,00 €

Shopping cart is empty

Förebyggande rusmedelsarbete och spelfostran till skolor och läroanstalter -broschyr

Förebyggande rusmedelsarbete och spelfostran till skolor och läroanstalter -broschyr

Denna broschyr innehåller

a) allt svenskspråkigt utbud av utbildningar och material inom rusmedelsförebyggande arbete och spelfostran riktat till grundskolan och andra stadiet

b) projekt som har verksamhet på svenska vars målgrupp är ungdomar, unga vuxna och högskolan.

EHYT r.f. gör förebyggande rusmedelsarbete och digitalspelfostran i skolor och läroanstalter. Vår verksamhet omfattar barn och unga i olika åldrar, allt från de lägsta årskurserna till högskolor. Vi utbildar elever, studerande, föräldrar, skolpersonal samt professionella som arbetar inom utbildning och ungdomsverksamhet. Dessutom erbjuder vi lärare och gruppledare utbildning i hur upprätta en god gruppanda och välfungerande ungdomsgrupper. 

Våra interaktiva utbildningsmetoder uppmuntrar till diskussion om rusmedel och digitalt spelande. Vi erbjuder praktiskt orienterade lösningar som motsvarar målen för förebyggande rusmedelsarbete och spelfostran enligt läroplanen. All verksamhet erbjuds på svenska, finska och på engelska.

Broschyren kan laddas ner digitalt som pdf-fil eller beställas som pappersversion. Broschyren med finskspråkigt innehåll hittas också.

"Maksuton"
-+
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
12 + 2 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.