Verkkovanhempainilta: nuoret ja digitaalinen pelaaminen 25.10.

Päivämäärä: 
25.10.2018
Kellonaika: 
18:00 - 19:30
Kategoria: 
Tapahtumat

Vanhempi! Tule kuulemaan, mitä sinun pitäisi tietää nuorista ja digitaalisesta pelaamisesta.

EHYT järjestää kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia verkkovanhempainiltoja. Verkkovanhempainillat pidetään aina kuun viimeisenä torstaina. Koulutuksia järjestetään vaihtelevasti eri aiheista, mm. erilaisista päihteistä, pelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta.

98% suomalaisista lapsista ja nuorista pelaa digitaalisia pelejä. Mitä hyötyä ja haittaa pelaamisesta on? Miten käy leikin ja luovuuden? Kuinka ikärajoja tulisi käsitellä? Mitä ylipäänsä oman lapsen pelaamisesta tulisi tietää ja miten tutustua siihen? Mitä on kodin pelikasvatus?

Osallistu lokakuun Nuoret ja digitaalinen pelaaminen -verkkovanhempainiltaan torstaina 25.10. klo 18 alkaen. Koulutuksessa on runsaasti aikaa kysymyksille, kommentoinnille ja yhteiselle keskustelulle. Tilaisuuden vetävät ja osallistujien kysymyksiin vastaavat aiheen asiantuntijat: KAVIn mediakasvatuksen suunnittelija Tommi Tossavainen ja EHYTin pelikasvatuksesta vastaava koulutussuunnittelija Aino Harvola.

Verkkovanhempainilta toteutetaan Adobe Connectin avulla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen (kannettavan, pöytäkoneen tai mobiililaitteen) ja internet-yhteyden. Mobiililaitteisiin sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille tästä tai Androidille tästä. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in.

Verkkovanhempainiltaan pääset osoitteesta ehyt.adobeconnect.com/verkkovanhempainilta kello 17.45 alkaen ja tilaisuus aloitetaan kello 18. Voit tulla jo hieman ennen tasaa kokeilemaan, toimiiko kaikki kuten pitää ja voimme opastaa sinua, mikäli sinulla on ongelmia esimerkiksi äänten kanssa. Kun kirjaudut sisään huoneeseen, tee se vieraana (guest). Tällöin voit merkata nimesi (pelkkä etunimi riittää) tai halutessasi nimimerkin anonymiteetin säilyttämiseksi. Tilaisuus tallennetaan.

Tietoa syksyn muista verkkovanhempainilloista ja jo pidettyjen verkkovanhempainiltojen tallenteet löydät täältä.

 

 
X