Verkkovanhempainilta: nuoret ja mielenterveys 29.11.

Päivämäärä: 
29.11.2018
Kellonaika: 
18:00 - 19:30
Kategoria: 
Tapahtumat

Vanhempi! Tule kuulemaan, mitä sinun pitäisi tietää nuorista ja mielenterveydestä.

EHYT järjestää kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia verkkovanhempainiltoja. Verkkovanhempainillat pidetään aina kuun viimeisenä torstaina. Koulutuksia järjestetään vaihtelevasti eri aiheista, mm. erilaisista päihteistä, pelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta.

Osallistu lokakuun Nuoret ja mielenterveys -verkkovanhempainiltaan torstaina 29.11. klo 18 alkaen. Koulutuksessa on runsaasti aikaa kysymyksille, kommentoinnille ja yhteiselle keskustelulle. Tilaisuuden vetävät ja osallistujien kysymyksiin vastaa aiheen asiantuntija Jenna Immonen Suomen mielenterveysseurasta, mukana myös EHYTin verkkopedagogi Maarit Suhonen. Lisää tietoa vanhempainillasta päivittyy tähän tapahtumaan. 

Verkkovanhempainilta toteutetaan Adobe Connectin avulla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen (kannettavan, pöytäkoneen tai mobiililaitteen) ja internet-yhteyden. Mobiililaitteisiin sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille tästä tai Androidille tästä. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in.

Verkkovanhempainiltaan pääset osoitteesta ehyt.adobeconnect.com/verkkovanhempainilta kello 17.45 alkaen ja tilaisuus aloitetaan kello 18. Voit tulla jo hieman ennen tasaa kokeilemaan, toimiiko kaikki kuten pitää ja voimme opastaa sinua, mikäli sinulla on ongelmia esimerkiksi äänten kanssa. Kun kirjaudut sisään huoneeseen, tee se vieraana (guest). Tällöin voit merkata nimesi (pelkkä etunimi riittää) tai halutessasi nimimerkin anonymiteetin säilyttämiseksi. Tilaisuus tallennetaan.

Löydät tapahtuman Facebookista täältä.

Tietoa syksyn muista verkkovanhempainilloista ja jo pidettyjen verkkovanhempainiltojen tallenteet löydät täältä.

 
X