Olet täällä

OttoMitta -sovellus

OttoMitta -sovellus on tarkoitettu alkoholinkäytön riskien tunnistamiseen sekä omaan terveyteen vaikuttavien elämäntapamuutosten tueksi. Vaikka alkoholinkäyttö olisikin satunnaista, uusi juomapäiväkirja herättelee pohtimaan omia kulutustottumuksia. OttoMitan käyttö on täysin maksutonta ja sovellukseen tallennetut tiedot näkyvät vain käyttäjälle itselleen.

OttoMitan avulla voi seurata omaa alkoholinkäyttöä, tunnistaa riskit sekä saada tukea muutokseen henkilön omilla ehdoilla. OttoMitta -sovellus ladataan omaan puhelimeen. Sovellukseen syötetään käyttäjän ikä, paino ja sukupuoli. Tämän jälkeen käyttäjä merkitsee alkoholia nauttiessaan OttoMittaan alkoholiannoksen tiedot, kuten juoman laadun, määrän ja hinnan. Sovelluksen käyttäjä voi valita joko valmiista juomavaihtoehdoista tai täydentää listaa omilla suosikeillaan. Tiedon perusteella OttoMitta-sovellus arvioi veren alkoholipitoisuutta ja pidempiaikaisen alkoholinkäytön riskiä sekä antaa tarvittaessa palautetta.

Tietojen jäädessä sovellukseen, voi OttoMittaa hyödyntää myös pitkäaikaisempaan alkoholinkäytön seurantaan juomapäiväkirjan tavoin. Päiväkirjan avulla voi seurata juodun alkoholin määrää sekä juomien energiasisältöä ja hintaa.

Sovellus sisältää listan yleisimmistä lääkkeistä, joiden kanssa alkoholi ei sovi. OttoMittaa ei pidä käyttää ajokunnon arviointiin.

OttoMitta -sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play:sta. Sovellus toimii älypuhelimissa, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä, ja sen voi ladata myös iPad-laitteeseen sekä tabletteihin. 

OttoMitta AppStoressa

OttoMitta Google Play -kaupassa

OttoMittaa on ladattu jo yli 16 000 kertaa. Palautetta ja kehittämisideoita OttoMitta -sovelluksesta voi lähettää osoitteeseen timo.glad@ehyt.fi

OttoMitta -sovelluksella voit mitata alkoholin käyttöäsi.

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
3 + 8 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.