Tsemi leiri

Olet täällä

TSEMI-leireillä tehdään asioita yhdessä – vietä kesälomaviikko kavereiden ja hauskojen elämysten parissa!

TSEMI-leirit ovat täynnä seikkailua, pelejä ja luovaa tekemistä. Tule mukaan viettämään kesäloman viimeiset päivät yhdessä!

Kesällä 2018 4.–6.luokkalaisille järjestetään TSEMI-leirejä eri puolilla Suomea. Syksyllä aloittavat TSEMI-kerhot, joissa on tarjolla nuorten kanssa yhdessä suunniteltua harrastustoimintaa.

TSEMI-leireillä ja kerhoissa tsempataan varhaisnuoria kokeilemaan erilaisia asioita, treenaamaan yhteistyötaitoja ja tekemisen kautta oppimaan uutta itsestään ja toisista. TSEMI-leireille ja kerhoihin toivotaan mukaan varhaisnuoria, joilla ei ole vielä paljon harrastuksia.

TSEMI-leirille on helppo osallistua, se sopii vaikka ensimmäiseksi kesäleiriksi. Leireillä on ohjaajina joukko innokkaita, paikallisia nuorisotyön ammattilaisia, jotka ovat valmistautuneet huolehtimaan leirin toteutumisesta parhaalla mahdollisella tavalla.

TSEMI-toiminta jatkuu myös leirien jälkeen. Leirille osallistuvat nuoret pääsevät halutessaan mukaan maksuttomaan TSEMI-kerhoon, joka toteutetaan seuraavan kouluvuoden aikana. TSEMI-kerhoa ohjaa leiriltä tuttu aikuinen. TSEMI-kerhoihin pääsevät mukaan myös ne varhaisnuoret, jotka eivät ole osallistuneet leirille, jos tilaa jää. Kerhosta tiedotetaan tarkemmin leirien jälkeen.

TSEMI-leirille mahtuu mukaan vain 25 leiriläistä - muista siis ilmoittautua ajoissa! Jos ilmoittautumisia tulee runsaasti, osallistujat valikoidaan paikallisten nuorten parissa työskentelevien kanssa perustuen mm. harrastustoiminnan tarpeeseen. Leirin osallistumismaksu on 50 €.

Siis Mikä TSEMI-leiri? Mitä siellä tehdään? Miksi osallistuisin? Tsekkaa tästä TOP 9 !

Ilmoittautuminen TSEMI-leireille on käynnissä ja jatkuu toukokuussa, kunnes leirit ovat täynnä - Ilmoittaudu siis pikimmiten!

TSEMI-leirit

viikolla 26, ma-pe 25.-29.6.

Sotkamo, alakoululaiset - leiripaikka Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Metsäkartano LEIRI TÄYNNÄ Ilmoittaudu varasijalle tästä

viikolla 31, ma-pe 30.7.-3.8.

Saarijärvi, alakoululaiset – leiripaikka Nuorisokeskus Marttinen Ilmoittaudu leirille tästä
Siilinjärvi, Etelä-Siilinjärven alakoululaiset – leiripaikka Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Metsäkartano Ilmoittaudu leirille tästä
Loimaa, alakoululaiset – leiripaikka Eräkeskus Metsäkouluntie LEIRI TÄYNNÄ Ilmoittaudu varasijalle tästä

Kauhajoki, alakoululaiset – leiripaikka Nuorisokeskus Marttinen TULOSSA SYYSLOMALLA

Lisätietoja :
Leiri- ja kerhotoiminnan koordinaattori
Anni Eskonen
Puh. 050 435 42 48
anni.eskonen(a)ehyt.f

TSEMI -leiri- ja kerhotoimintaa toteutetaan Suomen Lions-liitto ry:n Punainen sulka -keräyksen tuotolla. ​​

 
X