Olet täällä

Turun Elokolo

ELOKOLOT OVAT KIINNI KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI 19.4.2020 SAAKKA. Vertaistukiryhmien toiminnan voit tarkastaa kunkin ryhmän vetäjältä.

Turun Elokolo on matalan kynnyksen päihteetön kohtaamispaikka, jota ylläpitää EHYT ry yhteistyössä Turun Alueen Elämäntapayhdistyksen kanssa. Viihtyisät tilamme sijaitsevat Turun ydinkeskustassa.

Elokolossa voit nauttia edullisen aamiaisen tai kupillisen kahvia, lukea päivän lehdet tai vaikka vain jutella iloisen henkilökuntamme kanssa. Käytössäsi on kaksi verkkoyhteyksin varustettua tietokonetta. Meiltä voit soittaa myös viranomaispuheluita.

Meiltä löydät myös ilmaisen ”tuo ja vie” -kirjaston ja tukea hyvinvointiin ja päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Torstaisin tarjoillaan edullinen kotiruokalounas klo 11–13. Järjestämme myös erilaisia teematilaisuuksia, tapahtumia ja retkiä. Iltaisin Elokolossa kokoontuvat eri vertaistukiryhmät.

Kaikki ovat tervetulleita Elokoloon elämäntilanteestaan riippumatta. Voit tulla myös Elokolon vapaaehtoiseksi ja kysyä henkilökunnalta lisää tarjoamistamme harjoittelu- ja työmahdollisuuksista.

Turun Elokolo on avoinna ma - pe klo 8.30 - 14.00.

Turun Elokolo
Yliopistonkatu 10
20100 Turku
 

p.(02) 233 0729
turun.elokolo(at)ehyt.fi
Aluetyöntekijä Liisa Äyräs, 040 455 2874, liisa.ayras(at)ehyt.fi

Turun Elokolo Facebookissa
 

 

 

 
X
CAPTCHA
Vahvista, että olet oikea käyttäjä, etkä botti
17 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.