Olet täällä

Verkkovanhempainillat

Maksuttomat vanhemmille suunnatut verkkoluennot lisäävät tietoa ajankohtaisista ilmiöistä

EHYT järjestää kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia webinaareja eli verkkoluentoja. Verkkovanhempainillat pidetään aina kuun viimeisenä torstaina. Kevätkaudella vanhempainillat ovat tammikuussa, helmikuussa ja huhtikuussa. Luentoja järjestetään pitkin vuotta erilaisista aiheista, mm. päihteistä, pelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita luentoihin liittyen. 

Verkkovanhempainillat starttaavat 25.1.2018 klo 18 aiheella kannabis. Tilaisuuden vetää ja osallistujien kysymyksiin vastaa webinaarissa EHYTin asiantuntija Kim Kannussaari. Tapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumasivulta sekä EHYTin Facebook-sivulta.

Osallistuminen luentoihin on helppoa, ja voit tehdä sen missä tahansa, missä sinulla on verkkoyhteys. Osallistuminen onnistuu tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella. Webinaari toteutetaan Adobe Connectin avulla. Mobiililaitteisiin sinun tulee ladata Adobe Connect -sovellus iOSille: https://itunes.apple.com/fi/app/adobe-connect/id430437503 tai Androidille: https://play.google.com/store/apps/details. Tietokoneella osallistuessasi sinun tulee hyväksyä Adobe Connect Add-in. Tilaisuus tullaan tallentamaan. Verkkovanhempainiltaan pääset kaikkien vanhempainiltojen tapauksessa osoitteesta ehyt.adobeconnect.com/verkkovanhempainilta varttia ennen tapahtuman alkua.

Lisätietoja verkkovanhempainilloista: aino.harvola(a)ehyt.fi